Cabinetul de avocat “Cristian Pera” a fost infiintat avand ca principal scop sa ofere clientilor sai servicii de calitate atat in ceea ce priveste consultanta juridica cat si asistenta si reprezentarea in fata instantelor de judecata.

Activitatea cabinetului este guvernata de principiile confidentialitatii si operabilitatii in relatiile cu clientii.

Clientela noastra este compusa atit din clienti romani cit si straini (persoane fizice sau juridice) care conduc afaceri in Romania sau au un alt interes in Romania.

Site-ul il folosim ca instrument de comunicare si se justifica pe de o parte, prin faptul ca serviciile noastre de consultanta juridica se incadreaza in munca de birou si pot fi prestate cu usurinta prin intermediul calculatorului si internetului, iar pe de alta parte prin faptul ca se adreseaza celor care au afaceri juridice in alte localitati din Romania sau strainatate.

Solutiile juridice propuse de cabinet sunt implementate cu succes atat in cadrul companiilor romanesti, cat si in cadrul companiilor multinationale. Aceste solutii urmaresc realizarea atat a unei functii preventive, printr-o activitate de informare continua a clientilor in legatura cu cadrul legal al initiativelor lor, cat si a unei functii de garantare a exercitiului deplin al tuturor drepturilor in cazul initierii unei proceduri judiciare sau extrajudiciare impotriva acestora.

Cabinetul nostru a stabilit parteneriate cu notari publici si cu executori judecatoresti, cu birouri de experti si cu alti profesionisti independenti. De asemenea, dispunem de o buna  infrastructura: computere, acces la internet, baze de date cu legislatia si jurisprudenta Romaniei si a Uniunii Europene, precum si cu deciziile Curtii Europene a Drepturilor Omului.TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


Continutul acestui site este destinat numai informarii generale, fara sa poata constitui consultanta legala. Orice situatie care solicita consiliere trebuie apreciata in mod individual si supusa intotdeauna unei analize legale distincte.


Create your own web pages in minutes...
Copyright - Avocat Cristian Pera - All Rights Reserved.
  B A R O U L     B U C U R E S T I
       C A B I N E T   DE   A V O C A T U R A
       A V O C A T   C R I S T I A N   P E R A

I
I
I

eXTReMe Tracker